1-4.jpg
          Syksyn saapuessa Cuenta Valleyhin Alicia kävi ostamassa uuden asun itselleen.

2-4.jpg
Alicia alkoi taas huomioida Adolfia enemmän.
"Voikun saisimme tähän taloon kissanpentuja", Alicia huokaili itsekseen. Kissanpentujen hankinta ei kuitenkaan ollut mahdollista, sillä perheen rahat eivät riittäisi siihen.

3-4.jpg
Ensimmäisen koulupäivän jälkeen Bibiana ei enää ollutkaan innoissaan.
"Minä vihaan koulua! Lopetan sen heti kun pystyn!" Bibiana uhkaili, saaden Alician pelästymään. Kyllähän Bibianan yliopisto olisi käytävä!

4-3.jpg
Lisää marinaa toi se, kun Bibiana joutui aloittamaan läksyjen tekemisen. Ne olivat kuulemma liian vaikeita ja tylsiä.

5-4.jpg
Kuitenkin Joonaksen tullessa kotiin, Bibiana jaksoi hymyillen mennä halaamaan isäänsä.

6-4.jpg
Puolialaston ja surullinen Alicia oli tuttu näky Gellerien yössä. Alicia ja Joonas olivat jo vähän aikaa yrittäneet kolmatta lasta taloon, mutta se ei vain ollut onnistunut, joten Alicia ei surultaan pystynyt nukkumaan öisin.

7-4.jpg
Bibianan koulunkäynnistä ja sen suunnasta puhuttiin usein illallisella. Joonas nuhteli tytärtään ja Alicia nyökkäili taustalla. Pian kuitenkin sovittiin, että jos Bibiana saisi hyvän numeron tulevasta kokeesta, Alicia ja Joonas ostaisivat Bibianalle lahjan.

8-4.jpg
Parin päivän päästä Bibiana riensi koulusta kotiin kerrankin iloisena. Bibiana oli saanut kympin kokeesta ja odotti lahjaansa kärsimättömänä.

9-4.jpg
Alicia kävi vielä samana päivänä ostamassa Bibianalle uuden ihanan nukkekodin. Nukkekoti joutui heti kovaan käyttöön.

10-4.jpg

11-4.jpg

12-4.jpg
Samalla Alicia osti myös huonekaluja ja sisusti hänen ja Joonaksen makuuhuoneen uudestaan. Muutos oli iso, ja Joonas ihmetteli vaimonsa työtä:
"Kyllähän tämä ihan hieno on, mutta ehkäpä hieman…kuninkaallinen ja vanha?"

13-4.jpg
Joonas päätti, että Adolfista täytyisi olla jotain hyötyä perheelle, tai muuten kissa annettaisiin pois. Niinpä Adolfille hankittiin työpaikka.

14-4.jpg
Hirveän odotuksen jälkeen Alicia huomasi olevansa raskaana! Vihdoinkin hän ja Joonas saisivat odottamansa kolmannen lapsen.

15-3.jpg
Illalla juhlittiin muutakin kuin Alician raskautta. Taas oli syntymäpäivien aika. Tällä kertaa kasvoi Billy.

16-3.jpg
Billystä tuli aivan ylisöpö!

17-3.jpg
Bibiana oli todella iloinen Billyn kasvusta, sillä vihdoin hän sai leikkikaverin. Valitettavasti Bibianan ilo haihtui pian Billyn leikkien muuttuessa poikamaisiksi ja väkivaltaisiksi.

18-3.jpg
Billy seurasi isänsä jalanjälkiä ja aloitti maalaamisen.

19-3.jpg
Tosin Joonas oli jo löytänyt uuden harrastuksen tähtien parista.

20-3.jpg
Alicia halusi pitää perheillan ulkona, mutta Joonas ja Billy olivat kiireisiä harrastustensa kanssa, joten Alician seurana oli vain Bibiana.

21-3.jpg
Samana yönä Joonas heräsi hirveään huutoon. Joonas nousi rauhallisena sängystä ja siirtyi tottuneesti kannustamaan ja auttamaan vaimoaan synnytyksessä.

22-3.jpg
Täysin yllätyksenä kuitenkin tuli vauvojen määrä. Alicia ja Joonas olivat saaneet tuplaonnen! Alician sylissä Benjamin ja Joonaksen sylissä Bridget.

Ja tähän lopetan tämän osan. Tuli hieman "tavallinen osa", mutta ei voi mitään… Seuraava osa tulee…joskus joululomalla.
Kommenttia?
- Arianna