PIENI ILMOITUS ALKUUN: Jossain keskivälissä sain ladattua korvaavat ihot ja silmät, joten simit saattavat hieman muuttua.

1.jpg

Alicia Geller seisoi tonttinsa laidalla myhäillen tyytyväisesti. Tontti oli juuri sellainen kuin myyjä oli kuvaillutkin. Tyhjää täynnä ja ennen kaikkea keskellä ei-mitään. Asuihan Cuenta Valleyssa muita simejä, mutta lähin talo oli Valintatalo Cuva.

2.jpg

Pian Alician tyytyväisyys muuttui suruksi. Hän oli tehnyt niin paljon työtä päästäkseen eroon salaisuuksistaan. Hän oli heittänyt kaiken vanhan pois, lukuun ottamatta korua jota Alicia piti aina kaulassaan ja joitakin vanhoja papereita. Alician oli jopa täytynyt muuttaa nimensä. Hän oli jättänyt kaiken taaksensa.

3.jpg

Pian nuori postipoika toi lehden, jota Alicia alkoi heti tutkia. Ei kai siinä olisi mitään hänestä? Julkisuutta hän viimeiseksi kaipaisi. Alician silmiin pisti myös työpaikkailmoitus. Paikka armeijassa voisi olla mukava, eikä palkkakaan ollut huono.

4.jpg

Ensimmäinen työpäivä koitti pian ja Alicia toi mukanaan uuden ystävänsä Maisan. Maisan kanssa ystävystyminen olikin hyvä veto, sillä Alicialle paljastui, että Maisa kuuli paljon juoruja, toiset totta ja toiset taas eivät.

"Tiedätkö, minä kuulin, että tänne olisi muuttanut joku megaluokan rikollinen", Maisa juorusi parhaillaan. Alicia naurahti hermostuneesti.

"No enpä usko", Alicia sanoi väännellen käsiään. Eihän hän näin nopeasti voisi paljastua! Onneksi Maisa oli Alician kanssa samaa mieltä, ja Alicia pääsi helpolla.

5.jpg

Maisan juorut mietityttivät Aliciaa vielä illalla, joten valmisateria paloi pohjaan. Syödessään mustunutta ruokaansa Alicialle nousi pakostikin mieleen kuva itsestään vankilassa.

6.jpg

Seuraava aamu alkoi yhtä huonosti kuin edellinen ilta oli loppunut. Alicia rikkoi suihkunsa eikä saanut sitä enää korjattua. Hetkeksi nainen vaipui epätoivoon.

"Enhän minä osaa mitään! En edes korjata tätä hemmetin suihkua! Olen niin yksin…"

Mutta sitten Alicia kokosi itsensä: "Tähän taloon on aika hankkia mies!"

7.jpg

Pian Alicia tapasikin miehen nimeltä Joonas. Joonas oli niitä ainoita miehiä, jotka saivat hänet hymyilemään ja jopa nauramaan. Lisäksi Joonaksella ja hänellä oli koko ajan jotain puhuttavaa, kumpikaan ei ollut kertaakaan hiljaa.

8.jpg

Siispä Alicia pakahtui onnesta kun illan päätteeksi Joonas suuteli häntä.

9.jpg

Alicia ja Joonas juttelivat puhelimessa joka ilta yömyöhään. Pari kävi myös tiuhaan tahtiin treffeillä. Alicia oli onnensa kukkuloilla. Mikään ei pilaisi hänen ja Joonaksen suhdetta.

10.jpg

Alician onni jatkui, sillä pian hän sai ylennyksen. Naisen mieltä kuitenkin askarrutti se, että jos ylennyksiä tulisi vielä lisää, alkaisiko hän saamaan myös lisää julkisuutta?

11.jpg

Illalla suihkussa Aliciaa taas askarrutti Joonas. Mies oli hetki sitten soittanut, ja kysynyt hermostuneena voisivatko he tavata. Joonas oli ollut niin hermostunut, että Alicia pelkäsi joutuvansa jätetyksi.

12.jpg

Pian Joonas saapui, muttei kuitenkaan jättänyt Aliciaa. Joonas polvistui maahan Alician eteen.

"Alicia-rakas, olemme tunteneet vasta vähän aikaa, mutta tunteeni sinuun ovat voimakkaat. En tiedä mitä tekisin ilman sinua. Sinä saat minut nousemaan sängystä joka aamu. Joten, tuletko vaimokseni?" Joonas runoili.

13.jpg

Alicia kiljaisi jotain epämääräistä ja hyppäsi Joonaksen syliin.

"Kyllä", nainen kuiskasi Joonaksen korvaan.

14.jpg

Joonas muutti Alician luokse ja sai ilmaisen tyylinmuutoksen naiselta. Se ei kuitenkaan ollut ainoa asia mitä Alicia halusi muuttaa miehessään.

"Kulta, etkö sinä voisi vaihtaa työpaikkaa? Minä kun aina pelkään, että sinulle sattuu jotain!" Alicia leperteli kihlatulleen. Joonas työskenteli nimittäin rikollisuus-uralla, eikä Alicia voinut ottaa sitä riskiä, että Joonas saisi vihiä siitä, kuka hän oikeasti oli.

"Kaipa minä voisin", Joonas myöntyi.

"Hyvä!" Alicia huudahti ja suuteli tulevaa miestänsä.

Anteeksi, tuli hieman lyhyt osa. Ja tylsäkin, mutta lupaan, että kun päästään eroon ensimmäisestä sukupolvesta, alkaa sattua ja tapahtua. Ja huomasinpa äskön, että ensimmäistä kuvaa en ole rajannut, joten kertokaa rajaanko kuvat jatkossa, vai enkö. Kommenttia!!!

- Arianna